Het fantastische effect bij elk gebruik

  • natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit
  • perfect effect met slechts één laag
  • verlengde, ingedikte en gebogen wimpers
  • unieke, lash-conditioning samenstelling

 Doe mee met ons

Voel je uitgenodigd om met ons samen te werken op het gebied van verkoop of promotie van onze producten. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Maak kennis met Lashcode

Luxueuze en professionele mascara die op een snelle en eenvoudige manier perfecte wimpermake-up mogelijk maakt. De precieze kwast en hoogwaardige conditioneringsstoffen staan gelijk aan een nieuwe benadering van het probleem van make-up in combinatie met wimperverzorging. Lashcode serveert dagelijkse make-up en professionele make-up, daarom is het ook aan te bevelen om make-upartiesten te maken.

Wil meer weten?

Alle essentiële informatie over Lashcode is te vinden op onze officiële webpagina en in de FAQ-sectie. Daar kunt u alle antwoorden op de meest gestelde vragen over toepassing, samenstelling, geleverde actie en effecten die kunnen worden verkregen dankzij Lashcode leren.

Onze website maakt gebruik van cookies om zodat je de beste kwaliteit service krijgt. Je kunt je browserinstellingen altijd wijzigen. Ga voor meer informatie naar het Privacybeleid.